Saturday 23 October 2010

O luna,un an...o eternitate...

Am ajuns in fatza blocului tau,opresc muzica,opresc motorul..intorci privirea catre mine,ne privim in ochi timp de 3 secunde,ne apropiem incet unul de celalalt si ne sarutam. Apoi ma uit la ceas si zic:
"Uite k te.am adus aksa pana la 21 cum a zis tatal tau..e 20.50." La care tu zambesti si in timp ce.mi spui:
"Hai mei,stii bine k a glumit." sa ma lovesti incet,cu palma peste brat. Adevaratul motiv pt care te.am adus acasa asa devreme este de fapt ca tu maine lucrezi,si nu vrem sa fii obosita toata ziua,sa mergi la servici obosita,zapacita de cap,adormita...cum am zis amandoi,cariera si profesia pe primul plan,cel putin asa este acum,asa trebuie sa fie acum,in stadiul asta al relatiei. Apoi sa pui manuta dreapta pe pieptul meu si sa.ti lasi capusorul incet pe umar...apoi sa urci privirea catre ochii mei,ma prinzi de barbie si imi intorci capusorul spre tine,ne zambim si sa ne sarutam. Apoi,sa imi trec mana prin spatele tau si sa te cuprind,sa te strang si sa te sarut pe frunte si sa imi las capul peste al tau...sa stam asa timp de cateva secunde si apoi u sa zici:
"Itzi multumesc frumos pentru flori si pentru pentru aceasta zi iubire,a fost o zi minunata,o zi deosebita in care s.a implinit o luna de cand suntem impreuna..." sa faci o pauza apoi iar sa zici
"Daca aceasta zi a fost asa frumoasa....oare cum va fi ziua in care vom avea un an de relatzie?" Nu zicem nici unul nimic...privirile,gandurile ne sunt pierdute in incercarea de a ne imagina cum va fi... Tu nu stii ca desi mi.ai zis o singura data cum si unde ti.ar palce sa petreci implinirea anului de relatzie,eu totusi nu am uitat. Dintr.odata se aude:
"Ai vazut??? wow....ce frumos...."
"Da iubiream vazut si eu steaua cazatoare..."
"Hai sa ne punem cate o dorintza ubytu. Dorintza mea este..."
"Shht...nu spune cu voce tare sufletzel,ca nu se va indeplini." sa te intrerup eu. Sa inchizi ochisorii si sa.ti pui dorintza...dupa care eu sa spun:
"Eu imi doresc sa fim impreuna si sa ne iubim pt totdeauna" Tu sa te incruntzi...si sa ma privesti urat...
"Aham,deci vrei sa nu se indeplineasca asta nu? bine,bine... Nici nu stim daca vom fi impreuna la anul si u...vrei pt totdeauna ?"
"Iubire,uite.te in ochii mei....Itzi promit ca vom fi impreuna si la anul,itzi promit ca te voi iubi la fel de mult si peste un an."
"Nu fa promisiuni care nu depind in totalitate de tine,nu promite daca nu esti sigur 100%..nu avem de unde sti ce ne rezerva viatza."
"Iubire,te.am mintzit eu pe tine vre.odata?" U privindu.ma parca cu ochi de catzelush...
"Nu ubytu,nu m.ai mintzit,dar..."
"Si acum am promis ceva da? fii sigura ca asa va fi..." si sa.ti sarut fruntea...apoi iar sa cadem pe ganduri iar u dintr.odata sa tresari...
"Cat e ceasul???"
"E 21/10 iubire,de ce?"
"Intrebam doar...hai ca eu ma duc ubytu." eu sa te intreb sarcastic:
"Si unde te duci tu?" imediat dupa ce am spus asta,intorci privirea spre mine si ma privesti si sa zici cu pe un ton de ala la misto:
"Ma duc sa ma intalnesc si cu amantul nu?"
"Ah da,scuze ca te.am retinut iubire..." sa ne zambim,eu imi pun mainile pe obrajorii tai,u imi prinzi si u obrajorii in maini,eu te mangai de 3 ori apoi inchid ochisorii si ma apropii de guritza ta,o sarut indelung...apoi sa itzi zic:
"Du-te iubire,ne vedem maine...si o luam de la capat..."
"Ubytu,chiar sunt curioasa cum va fi la implinirea unui an de relatzie...gata,gata...pa,pa! Ah,si daca ma prinzi te invatz....stii tu ce...." si repede sa deschizi portiera si sa iesi,eu sa incerc sa vin dupa tine,deschid portiera dau sa ma ridic repede cand de.odata inaaaaapoi;am uitat sa imi iau centura,si u sa fugi razand spre usa scarii...eu m.am lasat pe spate,dau capul pe spate si rad ironic ca m.ai facut...si ma intreb daca mi.ai pus.o u si nu mi.am dat seama,sau am uitat.o eu...ca eu nu mai tin minte. Deschizi usa scarii,intri in scara si apoi te uitzi in masina,eu sa ma uit la tine,imi fac cu manutza,itzi fac si eu...si sa pleci. Eu raman tzinta pe usa pe care ai plecat,si stau asa 5 minute,ma gandesc la tine,ma gandesc la noi...dar la ce anume nu stiu,gandurile sunt multe,tot ce stiu este ca numai u esti in ele... Dupa 5 minute,imi zgatai putin capul (ca si cum as fi fost ametzit si acum trebuie sa ma trezesc la realitate),pornesc masina si privesc in spate sa vad daca vine vre.o masina...cand de.odata zaresc buchetul de trandafiri,opresc motorul,iau florile,ies din masina si urc la tine la etaj,ajung in fatza usii,ma gandesc putzin,pun bucetul de flori in fatza usii vecinului...si bat la tine...tu,abia acum de descaltzai si raspunzi imediat,deschizi usa si ma vezi...ma privesti mirata:
"Ce s.a intamplat?" sa iesi pe scara si sa inchizi usa... la care eu,pun capul in pamant si sa zic:
"Dar asa ma iubesti tu pe mine?"
"Ce ai patit? ce ai? ce s.a intamplat???" Fac doi pasi in stanga,ma aplec si iau florile,si tu iti dai cu mana peste cap si:
"Aaaah,florile,le.am uitat..."
"Le.ai uitat,sau nu ai vrut sa le iei...ca,la ce.ti trebuie tie flori nu?"
"Bytu,poate vrei bataie...ia lasa u boticul si da.mi un sarut. Si,in timp ce ne sarutam se aude clantza usii,nici o fractziune de secunda nu a trecut ca si eram la 1 m unul fatza de celalalt...se deschide usa.
"Parca trebuie sa o aduci la ora 21 nu ? A intarziat 15 minute,maine nu mai are voie sa iasa!" zice tatal tau...
"Da,domnule! dar stitzi,caaaaa...era trafic,si am intalnit si un amic care...si a trebuit sa.l duc pana acasa,si stiti nu?"
"Dar hai,intra in casa,mai stam la o vorba."
"Nu domnu'Costel,multumesc,e deja tarziu si in plus trebuie sa merg si pana la un prieten ca i.am promis ca trec pe la el in seara asta"
"Ei,lasa ca prietenul tau poate astepta nu? "
"Da,poate dar...stiti bine ca nu vreau sa deranjez,si in plus Anca trebuie sa se odihneasca,eu la fel..."
"Bine,cum vrei,dar maine vii sigur da?"
"Da domnule,vin"
"Parca ti.am zis sa nu imi mai zici domnule ca ne suparam nu?"
"Da,dar eu...nu sunt obisnuit,stiti..."
"Ti.am zis doar ca pt noi esti ca un fiu..."
"Da...si apreziez,va multumesc"
"Bine copilasi,va las sa vorbitzi,desi am vazut ca nu doar vorbitzi.." la care,imediat,amandoi de.odata:
"Nu,ca..." ne oprim amandoi,eu te astept pe tine sa continui,u pe mine...apoi tatal tau
"da,da,stiu..si eu am fost ca voi" Inchide usa incetisor si zice
"noapte buna" si eu sa.i raspund la fel:
"noapte buna"
Tatal ei,familia ei m.a placut din prima clipa in care m.au vazut,si chiar din prima seara cand ea m.a prezentat lor,la sfarsitul vizitei tatal ei mi.a zis ca in casa lor sunt binevenit oricand si ca pt ei de acum sunt ca un fiu... tatal ei este un barbat cu care poti vorbi absolut orice,este o persoana pe care te poti baza si care intelege si ajuta orice om,are o inima mare dar si un simt al umorului foarte dezvoltat...asa cum a glumit atunci cand mi.a zis "La ora 21 fata mea trebuie sa fie acasa,ca sa nu merg eu dupa ea si apoi sa nu o mai las sa iasa o saptamana,ai inteles?" de asemenea cum a glumit si acum cand a iesit la usa...ma inteleg foarte bine cu el e un om deosebit,de unde si ea,iubirea mea...este o fata deosebita.... Mama ei este o femeie harnica,o femeie iubitoare o femeie care isi iubeste ffff mult fiica si inca nu-i vine sa creada ca fata ei a gasit un baiat ca mine si se bucura pt fiica ei mai mult decat se bucura fiica ei pt ea insasi...
Te privesc in ochi,si sa.ti zic:
"Inimioara,ce mult as vrea sa fii numai a mea..." tu sa te apropii de mine,ma mangai pe fatza cu manutza dreapta si sa.mi raspunzi:
"Dar sunt numai a ta prostutule,ce.i cu tine,ce.i cu asta?"
"Da,dar...scuze,nush ce m.a apucat..."
"Ei,cum ce s.a intamplat,esti indragostit,asta s.a intamplat..."
"Nu prea cred...ca sunt indragostit..."
"Nuuu? atunci care e motivul?" sa intrebi u mirata si un pic cu voce mai tare
"Sunt dependent,sunt nebun dupa un ingerash,nu sunt indragostit...tot ce vreu se rezuma la ea,tot ce vad are legatura cu ea,tot ce fac are legatura cu ea..ea este in totul,daca o voi pierde ce voi mai avea? Ce imi mai ramane?"
"Cum sa ma pierzi ubytu?? cuuuuuuuuum? nu intelegi ca nu ai cum,u esti....mai mult decat mi.as fi putut dori,cum sa ma pierzi? niciodata...Ia lasa u astea si da.mi un sarut"
"Bine iubire,bine...." Sa ne sarutam,te imbratzisez,itzi dau un pupic pe urechiusa si sa.ti urez noapte buna si un somnic pufos...si apoi sa.ti soptesc si "vise ciufulite cu cine vrei tu" si u sa incepi sa razi...
"Iti mai aduci aminte iubire ca asta imi ziceai tu in fiecare seara cand vorbeam pe net si mergeam la somnic?
"Da bytu,cum sa uit..."
"Gata iubire,te las...pe maine..." Cum eram imbratzisati,ne dam drumul...si ma departez de tine,dar stam fata in fata,ne privim si.ti zic iar noapte buna...si sa ma departez de tine asa...privindu,te,cu fatza la tine...ajung la scari,le cobor incet,cu spatele,fatza imi este la tine...u sa stai lipita de usa si sa ma privesti zambind cum cobor scara cu scara...cand am ajuns la etajul de jos ridic palmutza si itzi trimit un pupic si continui sa cobor,u sa vii la marginea balustrazii sa ma vezi eu sa scot capul si sa cobor asa pana jos:
"Ai grija sa nu te impiedici bytu,ca pe urma o pun pe mama ta sa mai faca unul!" si sa zambesti... Eu am ajuns jos,ne mai privim odata si sa plec...dar nu am iesit de pe scara inca stau la usa scarii,cu mana pe clantza...astept sa aud cand pleci tu,sa inchizi usa..si stau,stau,astept 1 minut...nu se aude nimic..cand de.odata ma trezesc ca aud:
"Baaaaaaaaau,inca nu ai plecat bytu?" Sa incep sa rad...
"Nu esti normala iubire...eu am asteptat sa aud usa ta,sa plec,si tu...."
"Hehe,eu te.am asteptat pe tine sa iesi,si am vazut ca nu s.a auzit usa de la scara am zis sa cobor tiptil sa vad eu ce faci tu...si te vad pregatit sa iesi,cu mana pe clanta,cu un picior mai in spate, si cu urechile ciulite...stateai neclintit si concentrat....hahaha. Parca te.a pus cineva pe stop"
"Si tu razi a?"
"Da ce vrei sa fac bytu? daca esti asa durere..." sa te apropii de mine,ne imbratisam,ne sarutam...ne privim si sa zic:
"Acum chiar ma duc iubire,noapte buna"
"Noapte buna bytu...sunt sigura ca te vei duce si sa razi putzin..." Dupa acest ras al tau,sa ma smulcesc din bratzele tale deschid usa scarii si plec grabit,fara sa zic nimic...tu ramai pe loc uimita si mirata ce m.a apucat...ajung la masina,pornesc si plec...ma duc mai incolo cu 3 strazi,virez la dreapta (sa nu ma vezi) si opresc...stau 5 minute,apoi intorc si merg incet,cu farurile stanse prin fatza strazii tale,in scara nu se vede nimic..ies din masina si intru in scara..ma uit dupa usa,in sus,in jos...nimic..."Cred ca a plecat..." sa imi zic. Merg inapoi in masina,caut telefonul,intru in agenda si apel la "Ubyta"...suna odata,de doua ori,de trei ori,de patru ori,de cinci ori apoi imediat "ati accesat casuta vocala a..." Tu.ti mesageria sa.ti fie sa zic nervos cu voce tare si sa reapelez,suna odata,de doua ori apoi sa apara pe display "number busy"..apelez iar,suna odata si pleosc "number busy"...oooo,de acum mi.am luat foc,imi vine sa urc la tine...reapelez inca odata si nici bine nu suna ca "number busy"...pffff,de acume prea de tot,oare nu poate vorbi? ori s.a suparat asa de tare.....:| bine,atunci sa sun peste 5 minute...trec 10 secunde,20 secunde,30 secunde,ma uit la ceas...nu s.a schimbat ora ,nu a trecut nici un minut...astept 40 secunde,50 secunde,55 secunde se schimba ora..."pfff,abia un minut a trecut..." si sa reapelez...hopa,raspunde.."
"Alo???" nu se aude nimic...
"Alo? iubita? sunt eu,de ce nu zici nimic?"
"Aaaaaalo? alo,alo,aloooooooo?"
"Alooooo? ai vazut un cal maro?" u sa incepi sa razi si sa zici:
"Da,l.am vazut,a plecat acum 5 minute cu masina si sa razi..."
"Ah da? si se mai intoarce sau nu?"
"Sper ca nu se va mai intoarce..." sa zici u.
"Da,da...si eu te iubesc iubita..."
"Noapte buna bytu"
"Hei,ce noapte buna,ia zi.mi de ce m.ai respins a??? daor stii bine ca ma exaspereaza,dispera si oftica cand cineva face asa"
"Pey de asta bytu,sa te enervez putzin pt ca si u m.ai enervat cand ai pelcat asa,hehe"
"Papucii tai eu tie,lasa ca am sa te zic eu tatalui tau ca iti bati joc de mine"
"Zi.i,ce crezi va face a?"
"Iti va da nana la funduletul gol :)" Sa incepi sa razi in hohote...te orpesti si zici:
"Tata nu m.a batut niciodata pana acuma,si crezi ca ma va abte acum pt ca asa vrei tu?"
"Da,da...lasa ca ai sa vezi tu"
"Am sa vad bytu...abia astpet sa te vad..."
"Si eu sufletzel,si eu...te sarut,noapte buna..."
"Noapte Buna bytu,pupici lipiciosi..." dupa care sa asteptam amandoi ca unul din noi sa inchida primul...stam 30 secunde,la care sa zic:
"Iubire,da' nu ai de gand sa inchizi?"
"Dar inchide tu bytu"
"Offfff...ce ma fac eu cu tine a?"
"Place.ma,iubileste.ma,aprezizeaza.ma..." Sa incepem sa radem amandoi...apoi:
"Hai inchidem amandoi odata iubita,ce zici?"
"Bine,la 3 inchidem da?"
"Da! uuuuunnnuuuuuuuuu,doooooooooooooi..."
"Bytu,dar la 3 si sau la 3? si sa razi..."
"La trei si,si nu mai intrerupe numaratoarea ca te bat..."
"Ok,scuze,dar sa fiu sigura.." si air sa razi...
"Offff...femeile astea...mereu sa fie ele sigure. unuuuuu,dooooooooi,treeeeeeeeeei,si! Nimic...eu am asteptat sa aud cum inchizi u,u cum inchid eu,si iar...liniste
"Iubiiiiiiiiitttttaaaaaa,vin la tine si te bat,inchide!!!!"
"Vino,vino...te astept?" sa.mi zici ca sa.mi faci ciuda si sa ma oftici putin...
"Te bat...."
"Treeeeeeeeeei,si!" sa zici u,si sa inchidem imediat amandoi... ma uit la telefon,si raman cu telu in mana si cu privirea la ecran,dar mintea iar departe... Pun telefonul pe bord,si pornesc...nici nu merg 10 strazi ca opresc,iau telu...meniu,mesaje,mesaj nou..."noapte buna sufletzel te sarut dulce" send. Si sa reiau drumul spre casa...

[.........................................]
La inceput cand te.am intebat cum ti.ar place sa fie ziua in care se va implini un an de relatzie cu iubitul tau,ai zis ca vrei sa fie una speciala,una frumoasa,una unica si deosebita...cand te.am intrabat unde ai vedea vacantza de vis ai zis ca in Australia,la munte...sau la mare...planul nostru a fost sa mergem in Muntii Snowy din Australia,dar din pacate nu s.a putut...si am ales sa mergem la Vatra Dornei ca si asa este la 2 pasi de noi. Asa ca iata.ne in Vatra Dornei la Hotel Carol. E prima zi,este seara lui 23 Aprilie,abia am ajuns,suntem ruptzi amandoi...suntem in fatza usii abia mai ridic mana sa bag cheia,invart si deschui usa,apas pe clantza,o deschid putzin apoi pun mana pe bagaje,dau un picior usii sa se deschida mai tare sa pot trece,tarasc bagajele in mijlocul camerei si le dau drumul.. ma duc si ma trantesc direct in pat si rasuflu usurat...tu sa te uitzi la mine cum stau intins in pat si cu privirea in sus si sa incepi sa razi..mi.e si lene sa ridic capul si sa ma uit la tine,sau sa zic ceva...te apropii de pat si vii peste mine,eu raman neclintit cu privirea tot in sus pui capusorul pe piept pentru 10 secunde,apoi privesti in sus la mine si sa.mi zici:
"Dar usa cine vrei sa o inchida? bau-bau?" Dupa aceste vorbe,cum ma uitam insus,cobor imediat privirea si zic:
"Daaaa,bau-bau.ul de iubita a mea,imi face un favor,ia cheia din usa,si inchide si usa,nu.i asa?"
"Da bytu,asa e. a doua dorintza care ar mai fi?"
"Nu cred ca vrei sa stii iubire,de fapt sigur nu vrei sa stii..." Si in timp ce stam noi asa si ne soptim sa treaca 2 persoane pe hol,lungesc privirea la noi,apoi mai incolo sa se faca ca tusesc...sa ne dea de inteles ca ne.au vazut...si ca ar trebui sa inchidem usa. Sa incepem amandoi sa radem in hohote si u sa mergi sa inchizi usa... sa ma ridic si eu din pat si sa ma duc la dush...u aprinzi tv.ul si dau pe Utv,e melodia noastra preferata "Dj Project - Hotel" sa dai mai tare si sa inchizi ochisorii...s.a termiant melodia si scot capul de sub dush sa.ti zic sa dai mai incet,dar cand ma uit la u deja te vad dormind si nu mai zic nimic,deja imi trec prin minte sute de metode si de ganduri sa.ti fac ceva hehehe...gata,am termiant dushul,ma infasor cu prosopul si incet incat ma apropii de pat...pun genunchiu incet pe marginea lui,urc si celalalt genunchi si vin incet,tip-til spre tine...sunt langa tine..cobor incet guritza spre urechiusa si:
"Baaaaaaaaaaaaaaaaaaau" dintr.odata,eu sa tresar si sa ma las pe pat...u repede sari din pat si razi de numai,fugi in baie si inchizi usa...o tzii intre-deschisa si razi muuult,abia ce poti zice:
"Ti.am facut.o bytu" si razi iar....
"Pfoaaai....da nu iesi tu din baie iubire? doar nu ai sa dormi tu acolo,sa vezi tu ce ti.o voi face eu tie atunci..."
"Pey ce credeai bytu? ca ma poti speria tu pe mine? :)) nu,nu...sunt mai smechera ca tine" tu,ink razand...
"Lasa ca vedem noi cine e mai smecher..." Dar nici bine nu am terminat de vorbit ca deja casc,si inchid ochii,in 5 secunde am luat si somn...tu termini de facut dusul si vii in pat langa mine,pui capusorul pe pieptul meu,ma curpinzi,vrei sa.mi zici ceva (trebuie sa facem planurile pt maine) dar,vezi ca dorm adanc,te uit la ceas,e 21/08...inchizi tv.ul si te pui si tu la nanel.
"cioc-cioc" la usa. nimic,nici un raspuns...
"cioc-cioc" de data asta mai tare... ma trezesc,ma uit la ceas...este 8.
"Da,cine-i?" sa intreb mirat...
"Micul dejun e servit"
"Micul dejun,dar...." cu mine insumi...apoi
"Intra"
"Buna dimineata,micul dejun e servit"
"Da...multumesc...pune tave pe masa te rog"
"Bine domnule. O zi frumoasa sa aveti"
"Da,da. multumesc,si tie"
"Uite pentru ce m.a trezit el pe mine,pentru o felie de paine prajita cu unt si o cana cu ceai..."
"Lasa bytu,ca si asa ai dormit cam mult,nu crezi?"
"Nuuuuuu,nu cred!" si sa.ti dau un pupic. Hai sa papam iubire si sa vedem ce facem astazi...ca maine implinim un aaaaaaaaaaaaan...
"Da bytu,un an de teroare alaturi de tine..."
"Poate acum te leg de pat si chiar te terorizez iubita "
"Bine,bine...de park nu te cunosc...doar gura e de tine" Nu mai zic nimic...iau tava,o duc la pat,la tine..u te ridici in funduletz si te asezi cu picioarele incrucis,pun tava pe ele si sa ne punem sa papam...
"Si,ce facem astazi iubire? ce vrei sa faci?"
"Nu stiu bytu,orice....absolut orice..."
"Hehe,nici chiar orice....ma pastrez pentru maine"
"Ca te pastrezi,ca nu te pastrezi,tot aia e" si sa incepi sa razi...
"Mda,ms pentru compliment byta..."
"Cu placinte bytu" si sa ma saruti...
"Acum serios frumoaso,astazi trebuie neaparat sa mergem la o cofetarie sa comandam tortuletul pt maine nu? si sa facem si ceva cumparaturi pt cina nu?
"Hmmm...da,cu tortul trebuie sa rezolvam,dar cu cina...nu mai bine mergem la un restaurant bytu?"
"Da,cum sa nu...implinim un an si tot la restaurant ma duc sa cinez nu? NU! vreau ceva mai deosebit iubire.."
"Da,si eu vreau....un restaurant deosebit..."
"Stii ceva iubita?"
"Da,mata.n pijama" si sa razi...
"Mata.n....era sa zic eu unde...
"Unde bytu,ia zi.mi tu mie...unde?"
"'n buzunar iubire,in buzunar..." Sa terminam de mancat si dupa 10 minute sa vina si "pinguinul" sa ia tava...si sa.l intrebam daca stie o cofetarie,dak recomanda una si sa ne recomande cofetaria "La Eugen" si sa ne zica cum ajungem...ii multumim si.l dam afara cu o "hartie colorata"...
"Si,ce facem iubita,ne imbracam si mergem acum? sau mai tarziu?"
"Hmmm...hai acum bytu,asa mai vizitam si orasul..." Si sa ne imbracam si sa iesim... Ajungem la cofetarie si facem comanda la tort,iesim din cofetarie...
"Auuu,am uitat ceva iubita,asteapta.ma afara..."
"K bytu...." nedumerita... Sa intru,vb.esc cu vanzatoare,notez ceva si sa vin la tine...
"Dar ce ai uitat bytu?"
"Am uitat sa.i zicem sa fie gata pana la ora 18."
"Da,asa e...ai dreptate. Si,ai rezolvat?"
"A cam scartait ea,dar a zis ca se poate..."
"Ce bineeeee..." Apoi sa ne mai plimbam prin oras [...]
Ma trezesc,ma uit la ceas,e 9/39,este dimineata lui 25. Tu inca dormi adanc...ma ridic,ma duc la baie,fac un dush. Termin dusul,u inca dormi...vin in pat,ma urc peste tine si incep sa te pupacesc...intai trei pupicei pe gurita "somnolici,tlezeste.te" si inca trei pupicei pe gurita...u sa zambesti,nu stiu,te.ai trezit,ori o faci prin somn,dar zambesti...si apoi sa iti dau un pupic pe frunte...unul peochisorul stang,apoi pe cel drept...un pupic pe nasuc,un pupic pe obrajorul stang apoi un alt pupic pe cel drept...un pupic la urechiusa stanga si apoi sa.ti soptesc "iubitaaaaaa,e dimineata"...un pupic pe urechiusa dreapta "am implinit anul iubita" tu iar sa zambesti,sa iti dau un pupic pe barbitza,apoi sa iti dau 11 pupici pe guritza,cand sa.l dau si pe al 12-lea sa ma cuprinzi cu ambele maini de jurul gatului si sa.mi dai un sarut luung si dulce "da bytu,stiu ca am implinit un an,cel mai fericit an" si iar un sarut luuung.
[...] e ora 17,te pregatesti sa iesi pe usa,mergi la cofetarie sa iei tortul cand de.odata bate la usa...intorci privirea mirata spre mine,eu dau din umeri...deschizi usa si....un buchet imens de trandafiri galbeni,cu o inima in centru,o inima din trandafiri rosii...ramai blocata,nu zici nimic:
"Unde le pun?"
"Aaaa....da,scuze....aici,pe masa"
"O seara frumoasa in contunuare"
"Da,bine,mersi..." si sa.i fac baiatului din ochi si sa plece...u ramai asa,te uiti la trandafiri,ma privesti...iar te uiti la ei si dintr.odata alergi catre mine,vii in graba,ma curpinzi si cadem in pat...ma pupi tot:
"E superb iubitule...e absolut superb..."
"Ti.am zis ca am o surpriza pt tine,nu iubita?"
"Da,dar....woaw. Hai ca ies,s anu intarzii la cofetarie ca fac aia scandal..."
"Ok iubita...te astept ca sa iesim la restaurant da?"
"Bine bytu,vin repede" Nici 3 secunde nu au trecut de cand ai iesit ca am si sunat la cofetarie si le.am zis sa te mai retina cel putin 30 minute si dak te vei enerva si nu vei plati sa stea fara griji ca voi plati eu...
[...] Si in sfarsit ai ajuns in fata usii,deschizi usa:
"Bytu,am ajuuuuuuuns" si cand privesti...becurile inchise...un drum format din petale galbene de trandafir si pe margine cate un rand de lumanari rosii,care ard cu o flacara mare,o flacara vie...zambesti,si pasesti incet incet parca sa nu strivesti in picioare petalele de trandafir...eu te astept la masa,cum ma zaresti ma privesti direct in ochi si.mi zambesti,apoi arunci privirea asupra mesei...este o masa micuta,o masa rotunda acoperita cu o fata de masa de culoare galben-rosiatic ninsa din loc in loc de petalele rosii ale unui trandafir,pe masa doua farfurii...in dreapta lor,in forma de inima cate un servetel de culaore rosie...pe servetele o lingura,o furculita si un cutit...in fata farfuriei o lumarea rosie al carei flacare abia sa mai arda...undeva in dreapta o sticla de sapmanie care sta intr.un pat de gheata,in stanga mesei o tava...centrul mesei este gol,doardoua pahare de cristal care stau drepti parca asteptand sa iasa regina...iarasi iti ridici privirea la mine,eu ma ridic,iti iau torul din maini si.l pun in centrul mesei,intre cele doua pahare,u ai ramas cu mainile intinse ca si cum inca ai avea tortul in maini...ma duc la scaun,iau tradafirul de pe el si ti.l pun intr.o mana "e pentru tine iubita mea" sa te iau si de cealalta mana,zambesti si ma tragi incet spre tine,vrei sa ma saruti dar eu evit...te iau in brate si te pun pe scaun,iti iau trandafirul din mana:
"Sper ca iti este foame iubita nu?"
"Da,dupa asa ceva numai sa mananc nu.mi vine...."
"Hai...uite,macar aprindem lumanarea de pe tort,il gutam,bem o sampanie si apoi putem face ce.ti vine da?" u sa razi incet si calm...
"Iubita,hai sa aprindem amandoi lumanarea de pe tort ok?" si sa luam cele doua lumanari de pe masa,le ducem deasupra tortului,le unim flacarile,intr.una mare,si incet,incet coboram flacara sa aprindem lumanarea de pe tort...apoi le luam pe acestea doua si sa suflam in ele,sa le stingem.
"Vezi iubita mea,asa cum am aprins aceasta lumanare de pe acasta inima cu ajutorul celor doua,asa s.a aprins si flacara dragostei ce arde intre noi acum...inimele noastre s.au unit formand o singura flacara si devenind mai mare,ca apoi sa aprinda aceasta lumanare a iubirii dintre noi,lumanare menita sa arda pentru totdeauna dar sa nu se termine niciodata sa nu se stinga niciodata...Te Iubesc sufletel...Te Iubesc!"
"Si eu Te Iubesc........" ai ramas fara cuvinte..ochii iti sticlesc,si dintr.odata pe obraz curge o lacrima....
"Iubita,nu trebuie sa plangi" sa.ti zic,in timp ce.ti sterg lacrima de pe obrazul care parca arde...
"Cat esti cu mine tot ce a voie sa faci este sa zambesti si sa fii fericita iubita,sa zamesti..." sa iau sticla de sampanie,o deschid,pun in pahare...tu in tot acest timp ma privesti uimita,surprinsa si...nesigura,nu stii ce sa faci,ce sa zici...
"Iubita,hai sa ne punem o dorinta si sa suflam in lumanare da?"
"Imi aduce aminte de prima luna,cand ne.am pus o dorinta,mai tii minte bytu? cu steaua cazatoare?"
"Cum sa uit? de atunci ma tot gandesc la seara asta iubita...."
"Aham...de atunci,si tu nu mi.ai zis nimic nu???"
"Da,cam asa ceva,hihi" Sa ne punem dorinta si sa suflam in lumanare...apoi iti zic sa tai cate o felie din tort,iei cutitul si te pregatesti sa tai,eu sa pun mana peste a ta,ma ridic de la masa,inconjor putin si vin in spatele tau si.ti soptesc:
"Din ce parte a inimii vrei sa taiem iubire?"
"De unde vrei tu bytu,de unde vrei tu..." iti dau un pupic pe obrajor,u te intorci cu fata la mine..inchidem ochii si incepem sa ne sarutam,in timp ce ne sarutam sa incepem sa taiem din tort...
"Am facut prima taietura impreuna,de acum te descurci singura,nu.i asa iuby?"
"Da bytu,ma descurc,doar sunt fata mare nu?"
"Da,da....cum sa nu..." si incet pe sub gura "si marmota?"
"Te.am auziiiiiiiit,ciuciu tort pt asta"
"Hai iubire,stii bine ca am glumit nu?"
"Bine,te iert...de data asta..." imediat ce ai terminat de pus in farfurii,sa iau paharul de sampanie in mana
"Hai sa ciocnim iubita"
"Bine bytu,dar pe ceeeeee ciocniiiiiim?"
"Pentru ca am alaturi de mine cea mai frumoasa si cea mai deosebita fata,pentru ca sunt cel mai fericit alaturi de ea,si pentru ca o iubesc si o voi iubi mereu"
"Eu ciocnesc pentru mine bytu,sa cresc mare si sanatoasa." la care sa.ti trag o privire gen " o_O "
"Hehe,am glumit iubitu,stii bine ca te iubesc si ca te voi iubi....stii bine ca realatia noastra este minunata si frumoasa..." sa ne incrucisam mainile si sa bem,apoi amandoi cu mainele incrucisate sa ne ridicam de la masa si sa ne sarutam. Sa inconjor masa,vin langa tine te imbratisez si te iau in bratze...te duc incet la pat,pe pat este o inima de fapt sunt niste cuvinte asezate in forma de inima..."impreuna pentru eternitate" scrise cu petale rosii...si sa te asez in mijlocul ei:
"Da iubita,asa va fi....impreuna pentru totdeauna..."
"Offf...iubitule....ce ma fac eu cu tine? esti atat de...." sa iti pun degetul aratator peste buzite "shhht..." si sa ma apropii incet de guritza,sa o sarut si sa te intinzi pe spate. [...] sa stai cu capusorul pe pieptul meu,eu am mana stanga in jurul lui,ma joc cu urechiusa ta si din cand in cand iti dau cate un pupic pe funte,sa stam si sa ne gandim la cat de frumoasa,cat de minunata a fost seara cand am implinit o luna,cat de minunata a fost seara aceasta cand am facut un an,si la cum va fi oare ziua in care vom implini un an de.....casatorie.

No comments:

Post a Comment